Kontakta mig

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Vad som behöver förändras inom olika områden som tjänster, produkter, marknadsföring och försäljning, för att skapa största möjliga ekonomiska överflöd i ditt företag

Vilka marknadsföringsstrategier, säljprocesser och företagssystem, som skapar det största ekonomiska överflödet i ditt företag 

Vilka blockeringar och hinder som finns i företaget, som hindrar att du får nya och trogna kunder/klienter

Vad är själsläsningar för mig?

 

För mig är Själsläsningar ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser, vilka de är på själsnivå samt rensa blockeringar och hitta sin inre kompass. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

Är du redo att öka överflöd i ditt företag, dels ekonomiskt och dels företagsmässigt? 

 

 

Jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid.

 

Du kanske ställt dig frågan varför du inte får önskat resultat i ditt företag eller kanske känner du stagnation och vet inte hur du ska få ditt företag att blomstra.

Eller kanske vill du starta ett företag, men vet inte hur du ska få framgång. Oavsett vilken fråga som gäller, så kan jag guida dig till lösningar.

 

Allting består av energi. Även företag har en egen energistruktur, som jag läser av i Akashakrönikan. Det är en energimässig “databas”, där allting finns lagrat. Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys av hela ditt företag, där jag kan upptäcka eventuella blockeringar, som stoppat upp flödet. Jag analyserar också hur mycket företagets energifrekvens är i resonans med din egen unika frekvens. Områden som då analyseras är ditt ekonomiska mål, dina tjänster och produkter, din marknadsföring och försäljning, ditt affärssystem, din ägarstruktur samt din personal och dina samarbetspartners.

 

Du kommer garanterat att få resultat och uppnå dina mål, när du gör de skräddarsydda justeringar, som jag guidar dig till. När du är i linje med ditt flöde och har en tydlig kompass, kan inget hindra dig från att bli en framgångsrik entreprenör, som ständigt skapar överflöd.

Boka gärna ett gratis samtal med mig, för att ta reda på var du befinner dig och vad du behöver. Jag skräddarsyr alltid mina tjänster efter dina behov och önskemål

 

Om du kämpat länge, tappat gnistan och inte känner passion för ditt företag, rekommenderar jag att du bokar coachingsession/er med mig. Detsamma gäller om du drömmer om att starta företag, men inte riktigt vet hur och till vad. Då kan jag coacha dig till lösningar.

Energetic Business Reading & Analysis i Akashakrönikan

Fördelarna med Fördelarna med Energetic Business Reading & Analysis

 

Du får reda på:

 

Boka ett gratis samtal

 

Kontakta mig för ett gratis samtal på 30 minuter, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

Boka ett gratis samtal

 

Energetic Business Analysis – Djupgående energianalys av företag

 

Skapa ett blomstrande och lönsamt företag på kort tid!

 

Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys och läsning av hela ditt företag i Akashakrönikan som är en energimässig databas, där all information finns, för att upptäcka eventuella blockeringar som hindrar din framgång. Energianalysen omfattar följande områden: ekonomiska mål, tjänster alternativt produkter, marknadsföring, försäljning, affärssystem, ägarstruktur, personal och samarbetspartners. Du får även reda på djupet hur du är som entreprenör och företagsledare, vilka dina unika gåvor är, samt ditt syfte, dina styrkor och talanger och vilka fallgropar du ska undvika.

Mitt mål är att jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid.

 

I priset ingår mitt förarbete och energi analysen/läsning på några timmar som jag presenterar genom 4 telefonsamtal om 60 minuter var, ett uppföljningssamtal på 30 min samt en skräddarsydd handlingsplan. Samtal kommer att spelas in och skickas till dig.

Boka gärna ett gratis samtal med mig på 20–30 min om du vill veta mer.

Läs mer nedan om ett skräddarsydd Energetic Business program.

 

Pris 7 200 kr Exkl. moms

 

Boka ett gratis samtal

Läs klientberättelser

 

Skräddarsydd Energetic Business Program

 

Är du redo att ta kvantsprång både personligt och som entreprenör?

 

Om du vill göra en djupdykning och låsa upp ditt framgångsflöde samt ha mig som din personliga mentor och guide som leder dig hela vägen till dina mål. Du kommer att få skräddarsydda själsläsningar, coaching-sessioner och mentorskap som tar dig steg för steg till att förverkliga dina mål.

Under en skräddarsydd period anpassad efter dina behov och önskemål, blir jag din guide, mentor och coach. Jag vägleder dig till att låsa upp dina blockeringar och hitta dina magiska nycklar och visar dig vilka steg du ska ta, för att skapa ditt flöde. Jag visar också vilken riktning du ska gå, för att nå dina mål på ett effektivare sätt. Dessutom visar jag hur du ska få igång din kreativa kraft, som leder till både personlig och professionell framgång, så att du kan manifestera dina mål på ett snabbare sätt.

Börja med att boka ett gratis samtal med mig för att diskutera och ta fram ett program som är anpassad efter dina behov och önskemål.

 

Du kommer att lära dig och förstå på djupet tre viktiga delar för att skapa tydliga resultat:

Genom din personliga Manifesting Blueprint får du reda på din själs korrekta recept till din unika skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får du veta var du befinner dig och hur du kan komma i balans och hur du kan vara i linje med din själs skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får din skräddarsydda handlingsplan om hur du effektivt implementerar och manifesterar önskade resultat enkelt och snabbt.

 

I priset ingår mitt förarbete, telefonsession samt inspelning av sessionerna.

 

 

 

Boka ett gratis samtal

Boka ett gratis samtal

 

Energirensning och balansering av företag – Space Clearing

 

Rensa och balansera energier från din företagslokal, kontor eller butik.

 

Du kanske känner att du sitter fast, men vet inte riktigt vad det är. Som ovan i bostads energirensning får du reda på vad som påverkar dig. Efter en rensning och balansering kommer du att märka en positiv förändring, som kan leda till mer flöde i ditt företag.

 

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans. Du behöver vara ägare eller hyresgäst i den fastighet som rensas.

Presentation per telefon 15 min. I priset ingår mitt förarbete, energirensning och balansering samt presentation via telefon.

 

Pris 2 000 kr Exkl. moms

Boka ett gratis samtal

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro eller mot faktura. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Boka ett gratis samtal

Jag har länge känt att flödet i mitt företag har stagnerat och att jag kört fast. Mitt problem har varit att jag som egenföretagare haft massor av tankar och idéer som inte har förverkligats och där jag inte kunnat översätta dessa i praktiken. Eftersom jag inte haft någon riktig bra plan över vad jag ska fokusera på. Min energi har gått upp och ner och jag har inte kommit underfund med hur jag strategiskt ska komma vidare och uppnå företagets vision och affärside.

 

Under “Business Analysis” har vi jobbat med min intention om vad jag konkret vill uppnå inom en specifik tidsram. Michael har mycket grundligt gått igenom och analyserat på energinivå om min intention är rimlig att uppnå och hur jag på bästa sätt kan vara i linje med mig själv för att uppnå mitt mål. Han har också mycket grundligt gått igenom mina tjänster jag erbjuder och om de är i linje med mig på energinivå och var jag behöver göra förändringar. Michael har under analysen även tittat på delar som marknadsföring, hemsida och samarbetspartners.

 

Under våra samtal har Michael på ett mycket pedagogiskt och konstruktivt sätt klargjort och förklarat så att det blivit allt mer tydligt för mig vad och hur jag behöver göra vissa förändringar. Vi har tillsammans arbetat fram en plan över vad jag behöver jobba med för att uppnå mitt mål/intention och hur. Det har varit en fantastiskt utvecklande personlig resa. Jag känner mig väldigt tacksam att jag både fått chansen och tagit den.

Att tillsammans med Michael Dinuris göra en grundlig “Business Analysis” av mitt företag har gjort stor skillnad för mig och mitt företagande. Jag ser idag med ett lugn och tillförsikt fram emot att jobba mot mitt mål/intention. Det är jag som ska göra jobbet men det känns tryggt och bra att ha gjort den här grundliga genomgången och jag ser fram emot att skörda det framtiden har att erbjuda.

 

Jag kan varmt rekommendera dig som funderar på att göra en “Business Analysis” eller någon annan läsning hos Michael Dinuri att ta chansen! Michael är mycket professionell, har en stor förmåga att lyssna på ditt budskap och har en stor portion tålamod. I början av våra samtal kände jag en viss tveksamhet till att jag har möjlighet att uppnå mitt mål/intention men idag har jag en strategisk rimlig plan och ser med tillförsikt på framtiden och att jag kommer att uppnå mitt mål/intention.

 

Ann-Sofi Ingemansson Ayurveda & Balance

Klientberättelser

Vilken potential en ny affärsidé, ny strategi eller nytt projekt har, innan du lanserar den. På det sättet sparar du mycket tid, pengar och stress

Vilka du ska samarbeta med eller anställa i ditt företag samt hur du kan stimulera redan anställda

Om ett visst företag är bra att investera i, eller inte

Och så mycket mer!

Energetic Business Reading & Analysis i Akashakrönikan

Michael Dinuri

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar