Kontakta mig

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Hälsa

Förbättra din fysiska och psykiska hälsa och kom igång med dina livsstilsförändringar. Lär dig att hantera både stress och motgångar

Personliga mål

Förbättra ditt självförtroende, egenvärde och självkänsla

 

Familj och vänner

Stärk din relation till din familj och vänner

Vad är Life Mastery Coaching för mig?

 

För mig är Life Mastery Coaching ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

 

Få ut mer av livet och lås upp kraften inom dig - Hitta din inre lycka

 

Det är mitt mål som personlig Life Mastery Coach att guida dig till hur du ska minska klyftan från där du är till där du vill vara i livet. Genom samtal coachar jag dig personligen och lär dig hur du kan skapa det liv du förtjänar. Du kommer att lära dig att prioritera och förstå vad som är viktigt för dig, så att du får ett nytt perspektiv på din situation. Jag kommer att hjälpa dig att bli medveten om dig själv, ditt inre jag, dina inre krafter och möjligheter och vilka förändringar som du behöver göra i ditt liv. Processen kommer att hjälpa dig att se dig själv på ett nytt sätt, att växa som person och att i slutändan nå dina mål. Life Mastery coaching är det nästa rätta steget om du vill utveckla och förbättra dig själv.

Är du fortfarande tveksam till huruvida livscoaching verkligen är rätt för dig? Jag erbjuder ett 30 minuters samtal som är helt gratis och förutsättningslöst för att du ska kunna få den hjälp du behöver. Under samtalet berättar du vad dina problem är och vilka mål du har med coachingen, samtidigt som jag berättar mer om Life Mastery coaching processen. Du får även all den information som du behöver och svar på dina frågor innan vi börjar med Life Mastery coaching processen på riktigt. Du förtjänar att vara lycklig och framgångsrik – låt mig visa dig vägen dit.

 

Online coaching:1 200 kr (60 min)

Paketpris: 6 sessioner: 6 900 kr,

9 sessioner:  9 900 kr

Life Mastery Coaching – din personliga guide

Fördelarna med Life Mastery Coaching

 

Boka ett gratis samtal

 

Kontakta mig för ett gratis samtal på 30 minuter, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

Boka ett gratis samtal

 

Finn mening med livet och hitta din inre livskompass - Coachingpaket

 

Hitta din glädje, din inspiration och din egen väg i livet

 

Är du inte på rätt plats i livet eller känner du att något saknas? Lever du inte det liv du vill leva? Har du inte hittat din plats i tillvaron?  Är du halvnöjd eller halvmissnöjd med livet? Om svaret på någon av frågorna är ja så kan jag som din personliga Life Mastery Coach hjälpa dig att hitta ditt syfte och mål livet. Under en intensiv månad arbetar vi tillsammans och jag guidar dig hela vägen.  

 

Under en intensiva period guidar jag dig till att finna din mening med livet och vad syftet är med ditt liv genom att hjälpa dig att finna din passion, ditt kall, yrke och mål i livet. Med mig som din personliga coach kommer jag att leda dig till inre lycka och välbefinnande. Vi kommer även att hitta din inre livskompass för att du ska kunna navigera framåt i livet. När du har funnit din inre kompass kommer den att hjälpa dig att vara den bästa versionen av dig själv så att du kan leva ett berikat och lyckligt liv. Mellan sessionerna kommer du att få hemuppgifter och du kommer att ha obegränsad mailsupport. Boka en första gratis session på 30 minuter för att se om Life Mastery Coaching är rätt för dig!

 

 

Boka ett gratis samtal

Läs klientberättelser

 

Hitta din passion - Bli framgångsrik, tjäna pengar på det du älskar och få bättre livskvalitet - Coachingpaket

 

När du följer din passion och älskar det du gör kommer du att bli framgångsrik. Om du inte redan vet vad din passion är kommer jag som livscoach att guida dig till din passion, vilket kommer att leda dig vidare till ett jobb som du älskar, till välförtjänta pengar och till en utökad inkomst att leva på. Du kanske vill byta yrke, starta eget eller kanske du redan är entreprenör, men missnöjd och vill ta dig till nästa nivå för att få bättre livskvalitet och finna den lycka som du förtjänar. Jag coachar och guidar dig hela vägen under en period.

 

Passion är nyckeln till allt! Under två fantastiska och inspirerande skräddarsydd period guidar jag dig och hjälper dig att finna din passion och din inre potential för att du ska kunna bli framgångrik och den bästa versionen av dig själv. Mitt mål är att under vår tid tillsammans skapa en tydlig vision, affärsidé eller strategi som förverkligar alla dina drömmar. Mellan sessionerna kommer du att få hemuppgifter och tillsammans med obegränsad mailsupport. Boka din första gratissession på 30 minuter med mig för att bekanta dig med Life Master coachingsprocessen.

 

Boka ett gratis samtal

Boka ett gratis samtal

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro, Swish eller mot faktura. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Boka ett gratis samtal

Michaels coaching ledde mig till värdefulla insikter inom relationer och att vara autentisk. Han har verkligen en holistisk syn på människan.

Mikael Nilsson

 

Ett bästa omdöme

Med nyfikenhet på livet och dig som behöver coachning i livet leder Michael med trygg och varm ledning dig genom det du behöver. Varma rekommendationer.

Karin Eriksson

Med Michael som coach har jag fått bra stöd i att hitta och se lösningar på det som varit jobbigt. Han är lugn, bra på att lyssna, ställa rätt frågor, bekräfta och återkoppla. Rekommenderas!

Daniela

 

 

Som coach är Michael saklig och inkännande, med hjälp av hans coaching process och stöd hittade jag fram till svar jag länge sökt efter för att komma vidare.

Jeanette N, Lund

 

Klientberättelser

Ekonomi

Få bättre ekonomi och uppnå dina ekonomiska mål snabbare

Företag

Vidareutveckla dig själv som entreprenör och innovatör. Starta ett företag eller ta ditt företag till nästa nivå och led dig själv och dina anställda till ökad framgång

Och så mycket mer!

Life Mastery Coaching - Din Personliga guide

Michael Dinuri

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar