Kontakta mig

Coaching, Rådgivning, Mentorskap, Utbildning

Få en djupgående förståelse för vem du är

När du vet vilka dina unika gåvor och inneboende resurser är, kommer det att påverka positivt dig själv, din karriär, dina relationer och din ekonomi.

Skapa medvetet och utan begränsning det liv du önskar

Genom att rensa bort blockeringar och negativa karmamönster på själsnivå kommer du att upptäcka att kampen upphör och du kommer i flöde och uppnår dina mål med större lätthet och glädje. Samt får bättre hälsa, ökad energi, bra intuition och mer inspiration.

Förstå ditt livs syfte och dig själv på djupare plan

När du lever mer i linje med din själs högsta väg och syfte kommer du att bli en mästare av ditt liv och en medveten skapare av dina fysiska upplevelser. Du kommer i kontakt med din inre kompass som leder dig livet.

Vad är själsläsningar för mig?

 

För mig är Själsläsningar ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser, vilka de är på själsnivå samt rensa blockeringar och hitta sin inre kompass. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

Vill du bli medveten om vem du är på själsnivån och leva din egen sanning?

 

Ta reda på vilka dina själsliga gåvor är, samt ditt syfte, dina styrkor och talanger. Samtidigt kan du rensa blockeringar och karmamönster, så du kan leva mer i flödet och uppnå dina mål och leva livet fullt ut.

 

Du kommer att få veta mer detaljerat vem du är och ditt ursprung, vilka andliga gåvor du har, och vad som idag hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. Du får också veta hur du väljer en professionell väg i linje med ditt syfte och hur du rensar dina blockeringar och skapar ett blomstrande liv. Jag hämtar all information från Akashakrönikan som är en energimässig databas, där all information om oss finns på själsnivå. Där finns hela vår själs historia från begynnelsen, alla tidigare liv och nuvarande liv. Informationen kommer att ge dig insikt om dina gåvor, mönster, och blockeringar som hindrar dig från att göra nya val, som är i linje med vem du egentligen är. Genom att vilja göra medvetna handlingar, är det fullt möjligt att skapa en kraftfull, fokuserad transformation på alla nivåer i ditt liv!

 

Själsläsningar i Akashakrönikan

Fördelarna med Själsläsningar

 

Boka ett gratis samtal

Jag erbjuder ett 15 minuters samtal som är helt gratis och förutsättningslöst. Jag berättar mer om Själsläsningar och svarar på dina frågor.

Boka ett gratis samtal

 

Själsprofilläsning

 

Vilka är dina själsgåvor, ditt syfte, dina styrkor och färdigheter.

 

I en själsprofilläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina andliga gåvor är, vem du är på själsnivå, din själs ursprung och vilka dina styrkor och färdigheter är, samt dina svagheter. Dessutom få du veta hur du kan skapa mer flöde och uttrycka dig bättre i livet, samt hur du väljer en professionell väg i linje med ditt syfte. När vi inte lever i linje med vilka vi är på själsnivå, skapar vi alltid en brist som visar sig som fattigdom, som hälsoproblem eller i ohälsosamma relationer. Själsprofilläsning är en del av själsläsning – Soul Realignment har du inte ekonomi för en hel läsning just nu, därför kan en Själsprofil vara ett alternativ för dig, till att börja med.

 

Själsläsningspresentation per telefon ca 45 minuter. I priset ingår mitt förarbete 2-3 tim, telefon session, samt inspelning av sessionen.

 

Pris 1 900 kr

 

Boka ett gratis samtal

Läs klientberättelser

 

Själsläsning – Soul Realignment – Grundläggande läsning

 

Ta reda på vilka dina själsgåvor är, samt ditt syfte, dina styrkor och färdigheter. Samtidigt kan du rensa blockeringar och karmamönster, så du kan leva mer i flödet och uppnå dina mål och leva livet fullt ut.

 

I Själsläsning ingår en själsprofilsläsning som bland annat berättar om vem är du på själsnivå, om dina gåvor och ditt ursprung. Du kommer även att få reda på hur och när blockeringar skapades och jag kommer att guida dig till hur du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Jag kommer även att göra full energirensning och återställning av din själsstruktur. Detta kommer att få dig i linje med din själsstruktur och du kommer att bli den kraftfulla manifesteraren som du föddes till att vara. Det kommer att ge dig mer livskraft och skapa de resultat du vill ha.

 

Själsläsningspresentation per telefon 1,5-2 tim, I priset ingår mitt förarbete på ca 4-5 tim, din Själsläsning per telefon 1.5-2 tim, full energi rensning och återställning av din själs struktur, hemläxa, inspelning av samtalet och en uppföljningssamtal 20 min tre veckor senare. Rekommenderar varmt en bostads rensning i samband med din Själsläsning. Just nu har jag ett specialerbjudande 1 000 Kr. istället för ord. Pris 1 800 Kr om du bokar samtidigt.

 

Pris 3 600 kr

 

 

Boka ett gratis samtal

 

Själsprofilläsning - Fördjupning

 

Fördjupning av din själsprofilläsning och själsläsning – Soul Realignment.

 

Här får du reda på mer om vem du är på själsnivå. Frågor om vilka själens specialiseringar och livsteman är, samt hur de anknyter till ditt högre jag, kommer att bli besvarade. Du kommer dessutom att få bättre förståelse för dina själskunskaper och färdigheter samt vilka dina utmaningar är och vilka områden i livet som påverkas. Till sist får du tips om hur du kan hantera dina utmaningar.

Detta kommer att leda till att du får ännu djupare förståelse för vem du är och varför du är här och hur du kan använda dina själsgåvor och specialiseringar. Det leder till att du kan leva ett ännu mer fulländat liv.

 

Presentation per telefon ca 1 tim. I priset ingår mitt förarbete på några timmar, telefon session samt inspelning av sessionen.

 

Pris 2 500 kr

 

 

Boka ett gratis samtal

 

Manifesting Blueprint

 

Din magiska nyckel till din skapelseprocess

 

Vill du skapa något nytt eller manifestera en förändring i ditt liv men vet inte hur du ska lyckas?

I den här spännande läsningen får du förståelse för din egna unika och perfekta design för att skapa det du önskar. I läsningen får du reda på din Manifesting Blueprint som är din personliga kompass som guidar dig att vara i linje med din unika manifesteringsprocess. Detta leder till att du låser upp din medvetenhet till din egna perfekta kreativa skapelseprocess och blir en medveten skapare till det du önskar.

 

Du kommer att lära dig och förstå på djupet tre viktiga delar för att skapa tydliga resultat:

Genom din personliga Manifesting Blueprint får du reda på din själs korrekta recept till din unika skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får du veta var du befinner dig och hur du kan komma i balans och hur du kan vara i linje med din själs skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får din skräddarsydda handlingsplan om hur du effektivt implementerar och manifesterar önskade resultat enkelt och snabbt.

Presentation per telefon ca 1 tim. I priset ingår mitt förarbete på några timmar, telefon session samt inspelning av sessionen.

 

Pris 2 500 kr

 

 

Boka ett gratis samtal

 

Livssituationsläsning

 

Här fokuserar vi djupare på ett specifikt problem, ett eller flera områden i livet eller situation du vill veta mer om. Dessutom fokuserar vi på vilka blockeringar och mönster som ligger bakom och hur de skapades och hur du kan bryta dem. Du får vägledning att bryta dem och jag gör en energirensning så du istället skapar det du önskar. Du rekommenderas att först göra en grundläggande själsläsning – Soul Realignment, där du får förståelse för vem du är samtidigt som du rensar blockeringar och karmamönster.

 

Presentation per telefon 60-75 min. I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, energirensning av blockeringar samt inspelning av samtalet.

 

Pris 2 500 kr

 

Boka ett gratis samtal

 

Energirensning och balansering av bostad – Space Clearing

 

För hus eller lägenhetsrensning. Balansera ditt hems energi gentemot din egen energi!

 

Vi dras till bostäder som har samma energivibration som oss själva. När vi utvecklas kan vi uppleva att energierna i vårt hem inte längre passar oss och vi börjar känna oss i obalans med vårt hem. Energin finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi flyttat ut. Energin från tidigare ägare kan finnas kvar och påverka dig, om ingen rensar ut och balanser den. I denna läsning får du reda på vilka energier som finns i din bostad och påverkar dig dagligen. Jag rensar och återställer energier och berättar vad jag har gjort. Man känner av att det har skett en positiv förändring efter en rensning.

 

Energirensning och balansering leder till att ditt hem börjar stödja din och hela familjens utveckling och ni kan lättare manifestera det ni önskar i livet. Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans. Du behöver vara ägare eller hyresgäst i den fastighet som rensas.

Presentation per telefon 15 min. I priset ingår mitt förarbete, energirensning och balansering samt presentation via telefon.

 

Pris 1 800 kr

 

 

 

Boka ett gratis samtal

 

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker via bankgiro eller Swish. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 

Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

 

Boka ett gratis samtal

“Jag blev väldigt nyfiken på att ta konsultationen då jag var i ett livsskede där jag behövde hitta tillbaka till mig själv och min kraft igen. När Michael presenterade resultatet var han lugn, tydlig och strukturerad i sin genomgång. På ett varmt tryggt sätt gick han igenom om min själs ursprung och karmamönster. Vad jag behöver göra mer av i mitt liv för att få livskraft och flöde. Metoden tilltalade mig då det var en systematisk metod med olika delar som tillsammans gav mig en bra förklaring om olika mönster och vägval jag gjort i livet. Den här metoden var som en instruktionsbok för hur jag ska hantera mig själv. Jag förstod både varför jag mått bra under vissa förutsättningar och även varför jag mått dåligt vissa perioder i mitt liv. Michael är som klippt och skuren för den här rollen med sin samlade erfarenhet både inom coaching, healing och medialitet i kombination med sin ödmjuka framtoning och tydliga sätt att gå igenom resultatet. En bonus var att få konsultationen inspelad och en hemläxa att jobba vidare med.”

Camilla Johansson, Stockholm

 

“Ännu en gång tack Michael. Din själsläsning i kombination med själsrensningen har satt igång en lavin av insikter, förståelse, tankar, känslor ideer osv. Jag börjar kunna förstå och inse en större bild av mig själv. Jag har tagit fram Louise Hays beskrivning av chakran och blir alldeles förstummad över hur väl chakra spelar roll i mitt liv och hur tidigare livs upplevelser har stannat kvar i minnena och nu ger kroppsliga besvär. Fram till nu har jag haft en abstrakt förståelse av allt detta. Nu plötsligt är förståelsen helt konkret. Jag är som i en torktumlare just nu. Det är överväldigande. Tack att du finns och fortsätter göra skillnad.”

Margareta, Göteborg

 

“Michael läste min själsprofilläsning och Manifesting Blueprint i Akashakrönikan och träffade mitt i prick. Han kunde se mina svagheter och styrkor och allt Michael sa till mig kunde jag känna igen mig i. Han har ett lugnt och trevligt sätt att förmedla sin visdom. Efter våran session kände jag mig mycket gladare och positiv inför framtiden

Michaels råd och läxor att göra var mycket bra för mig och skräddarsydda. Jag har redan börjat se förändringar i min hälsa och sinnestillstånd.  Jag rekommenderar starkt att boka in en session eller fler med honom.”

Alicia Olivas Del pozo, Stockholm

 

“Michael var tydlig när han gjorde en själsläsning och det var verkligen intressant. Det han berättade var sant och det var fantastiskt! Jag fick själv en slags energi som man inte känt på väldigt länge när Michael pratade. Nu känner man sig inspirerad att skapa och upptäcka nya saker. Nu ser jag fram emot dessa 21 dagar och ser vad de kan leda till.”

Niklas Darius, Falkköping

”Vilken spännande resa in i mig själv! Efter 25 år runt det andliga “smörgåsbordet” förhoppades jag att erhålla ytterligare några viktiga trådar att nysta upp. Michael har med stor precision lyft upp och vänt på pusselbitar från tidigare livstider så att insikter kunde stiga upp till ytan och blir synliga. Jag ser hur dessa trauma och händelser har påverkat mitt sätt att agera/reagera på händelser i mitt nuvarande liv. Jag fick många viktiga ledtrådar och helt nya visioner som kommit upp. Med hjälp av Själsläsningen har jag kommit fram till var mitt nästa steg blir. De gamla visionerna som var mer egostyrda har förändrats och fasas ut nu, de har snabbt skingrats och upplöst. Jag har Michaels vägledning som en trygg hand i ryggen nu när jag skapar min framtid. Jag rekommendera varmt Michaels intuitiva förmågor med själsläsning och energirensning av bostad. Stort tack för att du lyste med ficklampan när jag fastade i en mörk kall brunn. Det gjorde att jag kunde ta mig upp och ut i friheten igen.”

Maria Liljedahl, Väring

 

“Den Själsläsning jag fick av Michael blev ett värdefullt komplement, som bekräftat och förtydligat flera delar. En ny, värdefull klarhet jag fick, är vilken själsgrupp jag tillhör och dess syfte. Vissa kunde jag inte omedelbart relatera till men har fått svar för andra i efterhand. Har fått många inre aha-upplevelser.  Utmaningar som Michael påtalade har jag varit mer observant på och kan ”ta på bar gärning”, innan de tar tag i mig. Vardagliga, praktiska svar och lösningar kommer ofta enkelt.

Michaels behagliga sätt att förmedla sin visdom, inger förtroende och respekt. Han är ödmjuk, kunnig och generös. Jag förstår att han lägger ner många timmar inför en så här gedigen Själsläsning.

De hemuppgifter jag fick för en kort period var enkla att utföra. Något inom mig har t o m sett fram emot dessa minuter. Inga belastande läxor utan bara successiv hjälp till fortsatt inre växande.

Eftersom jag är senior sen många år (75+) och länge varit andligt såväl som hälsomässigt engagerad, blev Själsläsningen en naturlig del av min fortsatta utveckling. Att jag blev visad vägen till Michael, är jag därför mycket tacksam för. Det var ingen tvekan. Om du också känner dig redo för ännu ett steg i livet, vill jag bara gratulera och önska lycka till!”

Maivor S, Markaryd

Klientberättelser

Själsläsningar i Akashakrönikan

Michael Dinuri

Din personliga guide till dina inneboende resurser och framgångar